Ontdek de Ultieme Weekender Boot van Waterman Sloepen

Welkom bij Waterman Sloepen, uw exclusieve bron voor op maat gemaakte weekender boot die ambachtelijke tradities en moderne luxe samenvoegen. Onze scheepswerf in het historische Zaandam is de geboorteplaats van weekender boten die zijn ontworpen om niet alleen aan uw eisen te voldoen, maar deze te overtreffen. Elk model weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, comfort en ongeëvenaarde functionaliteit, waardoor elke vaart een onvergetelijke ervaring wordt.

Het creëren van uw perfecte weekender boot begint met een persoonlijk gesprek waarin we uw visie en wensen voor uw ideale vaartuig bespreken. Dit diepgaande begrip van uw voorkeuren stelt ons in staat om een boot te ontwerpen die precies aan uw behoeften voldoet. Uw weekender boot wordt vervolgens vervaardigd met behulp van zowel tijdloze ambachtstechnieken als de nieuwste technologieën, waardoor een naadloze fusie van oud en nieuw ontstaat die kenmerkend is voor elke Waterman boot.

Onze werf is uitgerust met meester-ambachtslieden die hun jarenlange ervaring gebruiken om elk detail van uw weekender boot zorgvuldig te vormen. Van het kiezen van het beste aluminium tot het toepassen van geavanceerde maritieme technologieën, elke stap wordt uitgevoerd met een ongekende nauwkeurigheid. Het resultaat is een weekender boot die niet alleen indruk maakt door zijn prestaties en stijl, maar ook door zijn vermogen om een ware thuis op het water te zijn.

Ons assortiment weekender boten, inclusief de compacte Waterman 6.0, de elegante Waterman 8.0 Cabin en de luxueuze Waterman 10.0 Cabin, biedt voor ieder wat wils. Deze boten zijn perfect voor korte uitstapjes of langere weekendavonturen, met genoeg ruimte voor ontspanning en sociale activiteiten. Elke boot is volledig aanpasbaar, van de lay-out van de cabin tot de keuze van afwerkingen en uitrustingen, waardoor u de vrijheid heeft om een werkelijk unieke weekender boot te creëren.

Een Waterman weekender boot staat symbool voor een levensstijl waarin vrijheid, comfort en luxe centraal staan. Deze boten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne avonturier die waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit. Beleef het plezier van het verkennen van nieuwe wateren met een boot die net zo uniek is als uw reiswensen.

Stap aan boord van een Waterman en ontdek hoe onze weekender boten uw visie van het ideale weekend op het water kunnen realiseren.

Onze Modellen

Weekender cabin boot

Waterman 6.0

Compacte Weekender boot met Gepersonaliseerde Afwerking

De Waterman 6.0 biedt een perfecte balans tussen grootte en functionaliteit. Deze cabin boot is ideaal voor diegenen die zoeken naar een persoonlijke touch in een compact formaat:

  • Handgebouwd in Zaandam met opties voor aanpassing
  • Ruime zitplaatsen en stabiele vaareigenschappen
  • Milieuvriendelijke motoren voor duurzaam varen

Waterman 8.0 Cabin

Weekender boot met Luxe en Comfort voor Overnachtingen

Elke Waterman 8.0 Cabin wordt gebouwd naar de specifieke wensen van de klant, waarbij luxe en comfort voorop staan:

  • Ruime en comfortabele cabine met slaapplaats voor twee
  • Keuken en andere voorzieningen volledig naar keuze in te richten
  • Uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie van het interieur en exterieur

Waterman 10.0 Cabin

De Ultieme Weekender boot voor Luxe Meerdaagse Tochten

De Waterman 10.0 Cabin is de kroon op onze collectie, volledig handgebouwd en aangepast aan de wensen van de eigenaar:

  • Luxe cabine geschikt voor het hele gezin
  • State-of-the-art navigatiesystemen en krachtige motoren
  • Volledige inspraak in ontwerp voor een echt gepersonaliseerde ervaring

Klant Ervaringen

“Onze Waterman 8.0 Cabin is volledig naar onze smaak aangepast. Het is niet alleen een cabin sloep, het is onze droom op het water.”

Emma van Dijk

“De Waterman 10.0 Cabin is meer dan een boot; elke centimeter is op maat gemaakt. Van de keukeninrichting tot de slaapcabines, alles weerspiegelt onze persoonlijke stijl.”

Familie de Bruin

Boek een Proefvaart

Ervaar zelf de kwaliteit en het maatwerk van onze weekender boot door een proefvaart te boeken. Voel de passie en precisie die we in elk handgebouwd model stoppen. Boek nu je proefvaart!

Voor meer informatie, neem contact met ons op via email of bel ons op 06-34059947.

Volg Onze Reis

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en klantverhalen door ons te volgen op Facebook.