Ontdek de Ultieme Tender van Waterman Sloepen

Welkom bij Waterman Sloepen, uw vooraanstaande bestemming voor maatwerk tender die de perfecte combinatie van vakmanschap en luxe belichamen. Onze scheepswerf, gelegen in het pittoreske Zaandam, is gespecialiseerd in het creëren van tenders die niet alleen uw verwachtingen overtreffen maar ook een nieuwe standaard zetten in maritieme excellentie. Elk van onze tenders is een toonbeeld van innovatie en traditionele ambacht, ontworpen om zowel schoonheid als prestatie te leveren.

Bij Waterman Sloepen begint elke tender als een unieke visie van zijn toekomstige eigenaar. Tijdens een uitgebreide persoonlijke consultatie verkennen we uw specifieke wensen en eisen. Deze beginfase is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw tender perfect aansluit bij uw levensstijl en vaarbehoeften. Onze ervaren scheepsbouwers zetten uw ideeën vervolgens om in realiteit, met een ongekende aandacht voor detail.

Onze werf is een verzamelpunt van vakmanschap waar ervaren ambachtslieden gebruik maken van zowel tijdgeëerde technieken als de nieuwste technologieën in de scheepsbouw. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat elke Waterman tender niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook uitmuntende vaareigenschappen heeft. Van de zorgvuldige selectie van materialen tot de precieze afwerking, elke stap in het bouwproces is gericht op het creëren van een superieure tender.

Onze reeks tenders, waaronder de gestroomlijnde Waterman 6.0, de verfijnde Waterman 8.0 Cabin, en de indrukwekkende Waterman 10.0 Cabin, biedt diverse mogelijkheden voor elke watersportliefhebber. Of u nu op zoek bent naar een elegante boot voor dagtochten of een krachtige tender voor langere reizen, onze modellen zijn ontworpen om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Elke tender kan volledig worden gepersonaliseerd om te voorzien in uw unieke voorkeuren, van de indeling van het interieur tot de keuze van de afwerking en de toegepaste technologieën.

Kies een Waterman tender en ervaar een blend van luxe, functionaliteit en onovertroffen kwaliteit. Deze boten zijn niet alleen gebouwd om te varen maar ook om een statement te maken, waarbij elke vaart een reflectie is van uw persoonlijke smaak en stijl. Bereid u voor om de wateren te veroveren met een boot die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze op elk niveau overstijgt.

Verken de mogelijkheden met Waterman Sloepen en ontdek hoe onze op maat gemaakte tenders uw nautische avonturen kunnen transformeren.

Onze Modellen

Waterman 6.0

Compacte tender met Gepersonaliseerde Afwerking

De Waterman 6.0 biedt een perfecte balans tussen grootte en functionaliteit. Deze cabin boot is ideaal voor diegenen die zoeken naar een persoonlijke touch in een compact formaat:

  • Handgebouwd in Zaandam met opties voor aanpassing
  • Ruime zitplaatsen en stabiele vaareigenschappen
  • Milieuvriendelijke motoren voor duurzaam varen

Waterman 8.0 Cabin

Tender met Luxe en Comfort voor Overnachtingen

Elke Waterman 8.0 Cabin wordt gebouwd naar de specifieke wensen van de klant, waarbij luxe en comfort voorop staan:

  • Ruime en comfortabele cabine met slaapplaats voor twee
  • Keuken en andere voorzieningen volledig naar keuze in te richten
  • Uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie van het interieur en exterieur

Waterman 10.0 Cabin

De Ultieme Tender voor Luxe Meerdaagse Tochten

De Waterman 10.0 Cabin is de kroon op onze collectie, volledig handgebouwd en aangepast aan de wensen van de eigenaar:

  • Luxe cabine geschikt voor het hele gezin
  • State-of-the-art navigatiesystemen en krachtige motoren
  • Volledige inspraak in ontwerp voor een echt gepersonaliseerde ervaring

Klant Ervaringen

“Onze Waterman 8.0 Cabin tender is volledig naar onze smaak aangepast. Het is niet alleen een cabin sloep, het is onze droom op het water.”

Emma van Dijk

“De Waterman 10.0 Cabin is meer dan een boot; elke centimeter is op maat gemaakt. Van de keukeninrichting tot de slaapcabines, alles weerspiegelt onze persoonlijke stijl.”

Familie de Bruin

Boek een Proefvaart

Ervaar zelf de kwaliteit en het maatwerk van onze tender door een proefvaart te boeken. Voel de passie en precisie die we in elk handgebouwd model stoppen. Boek nu je proefvaart!

Voor meer informatie, neem contact met ons op via email of bel ons op 06-34059947.

Volg Onze Reis

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en klantverhalen door ons te volgen op Facebook.