Ontdek de Ultieme Motorboten van Waterman Sloepen

Welkom bij Waterman Sloepen, de voorkeursleverancier voor op maat gemaakte motorboot die een perfecte balans bieden tussen elegante vormgeving en krachtige prestaties. Gelegen in het bruisende Zaandam, zijn wij trots op onze expertise in het ontwerpen en bouwen van motorboten die niet alleen voldoen aan de functionele eisen van moderne watersporters, maar deze ook ver overstijgen met ongeëvenaarde luxe en comfort.

Bij Waterman Sloepen begrijpen we dat de aanschaf van een motorboot een belangrijke beslissing is. Daarom starten we het proces met een persoonlijke consultatie om uw verwachtingen te begrijpen en te verfijnen. Dit stelt ons in staat om een motorboot te creëren die niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en vaarvoorkeuren. Elk van onze motorboten wordt met de hand gebouwd door onze deskundige ambachtslieden die gebruik maken van zowel traditionele technieken als de nieuwste technologische innovaties.

Onze scheepswerf is de kweekvijver van innovatie waar elk detail van uw motorboot met zorg wordt ontworpen en geïmplementeerd. Van de keuze van duurzame materialen tot het integreren van geavanceerde navigatiesystemen, elke Waterman motorboot is een meesterwerk dat klaar is om de wateren te domineren. Of u nu geïnteresseerd bent in een sportieve rit over het meer of een ontspannen tocht langs de kust, onze motorboten zijn veelzijdig genoeg om elke uitdaging aan te gaan.

Ons assortiment motorboten, inclusief de dynamische Waterman 6.0, de luxueuze Waterman 8.0 Cabin en de ruime Waterman 10.0 Cabin, is ontworpen om uitstekende manoeuvreerbaarheid en comfort te bieden. Elk model is volledig aanpasbaar met een scala aan opties voor interieur en accessoires, waardoor u een werkelijk gepersonaliseerde ervaring krijgt op het water.

Een Waterman motorboot vertegenwoordigt het hoogtepunt van maritieme techniek en ontwerp. Deze boten zijn niet alleen ontworpen om indruk te maken met hun snelheid en stabiliteit, maar ook met hun vermogen om elk avontuur tot een luxe ervaring te maken. Elke keer dat u het roer van uw Waterman motorboot in handen neemt, kunt u vertrouwen op een naadloze integratie van kracht, elegantie en comfort.

Ontdek vandaag nog het verschil van Waterman Sloepen. Met onze op maat gemaakte motorboten bent u verzekerd van een investering die uw verwachtingen overtreft, elke keer dat u het water op gaat.

Waterman sloepen | Motorboot

Onze Modellen

Waterman 6.0

Compacte motorboot met Gepersonaliseerde Afwerking

De Waterman 6.0 biedt een perfecte balans tussen grootte en functionaliteit. Deze motorboot is ideaal voor diegenen die zoeken naar een persoonlijke touch in een compact formaat:

  • Handgebouwd in Zaandam met opties voor aanpassing
  • Ruime zitplaatsen en stabiele vaareigenschappen
  • Milieuvriendelijke motoren voor duurzaam varen

Waterman 8.0 Cabin

Motorboot met Luxe en Comfort voor Overnachtingen

Elke Waterman 8.0 Cabin wordt gebouwd naar de specifieke wensen van de klant, waarbij luxe en comfort voorop staan:

  • Ruime en comfortabele cabine met slaapplaats voor twee
  • Keuken en andere voorzieningen volledig naar keuze in te richten
  • Uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie van het interieur en exterieur

Waterman 10.0 Cabin

De Ultieme Motorboot voor Luxe Meerdaagse Tochten

De Waterman 10.0 Cabin is de kroon op onze collectie, volledig handgebouwd en aangepast aan de wensen van de eigenaar:

  • Luxe cabin geschikt voor het hele gezin
  • State-of-the-art navigatiesystemen en krachtige motoren
  • Volledige inspraak in ontwerp voor een echt gepersonaliseerde ervaring

Klant Ervaringen

“Onze Waterman 8.0 Cabin tender is volledig naar onze smaak aangepast. Het is niet alleen een cabin sloep, het is onze droom op het water.”

Emma van Dijk

“De Waterman 10.0 Cabin is meer dan een boot; elke centimeter is op maat gemaakt. Van de keukeninrichting tot de slaapcabines, alles weerspiegelt onze persoonlijke stijl.”

Familie de Bruin

Boek een Proefvaart

Ervaar zelf de kwaliteit en het maatwerk van onze motorboot door een proefvaart te boeken. Voel de passie en precisie die we in elk handgebouwd model stoppen. Boek nu je proefvaart!

Voor meer informatie, neem contact met ons op via email of bel ons op 06-34059947.

Volg Onze Reis

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwerpen en klantverhalen door ons te volgen op Facebook.